Jaj, ha ráborul a festék! Vagy kibírja?

Nissan átverés: festék borul az öntisztuló autóra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Átveréssel reklámozza koszlepergető bevonatát a Nissan. Az autóra folyó festéket is állja az "öntisztuló" Leaf?


Emlékeznek még az öntisztuló Nissan Note-ra? A Nissan most egy csodabevonattal kezelt Leaffel viccelte meg a járókelőket. A speciális nanobevonat hatékonyságának demonstrálásához két csetlő-botló mestert kértek fel. Overalljukban a járda szélén ügyetlenkednek, és hogy helyet adjanak a gyalogosoknak, mindig úgy esik, hogy egy adag festék landol a kocsin. Persze ők igazából színészek, és beélesített kamerák veszik őket minden szögből.
Hirdetés

A járókelők először megijednek, aztán meg nem értik, hogy hogy nem színezte meg a kiömlő kence a Leafet. Érdekesek a reakciók, de még érdekesebb lesz majd az, ha a Nissan utólagos extraként elkezdi árulni a bevonatot. Vajon itthon sikeres lenne?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 23:48
    Permalink

    Már akkor tudatában voltam, mikor először szembeötlött nekem eme ál tulajdonságát taglaló cikk, hogy ez egy nagy-nagy kamilla az egész a hazugság teájában.. Teljesen nyom nélkül nem tisztítja magát semmilyen bevonat hatására egy kocsi sem!! Max nem kell azonnal fényezőhöz meg speciális tisztítókért rohanni, mert annyira nem hagy markáns nyomot. Viszont ilyen gáz kocsi akkor sem kell, ha még a kosz mellett a bogarakat s az anyóst is lepörgeti magáról.

    Egyébiránt netán olyan tulajdonsága nincs, hogy önmagát pörgetné le?? Mondjuk úgy minimum Közép-Európa piacáról? Hm?

Vélemény, hozzászólás?