Janics Natasáé a kétmilliomodik hazai Swift

Suzukival edzenek a hazai olimpikonok

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem kevesebb, mint 45 autót adott át a Magyar Suzuki Zrt. az Olimpiai Bizottságnak, hogy a leendő olimpikonok felkészülését támogassa a Londoni Olimpiáig.

[kepallobal=427635]Janics Natasáé a jubileumi, kétmilliomodik Swift[/kepallobal] A hazai sportolók hazai autóval, Suzuki Swifttel edzhetnek a jövő nyári, Londoni Olimpiára, míg felkészülésüket edzőik a japánból érkező Kizashi kényeztetésével koordinálhatják.
Ma ugyanis a MOB nevében kiváló sportolók és sportvezetők vették át azt a negyvenöt vadonatúj autóból álló Suzuki-flottát, mellyel a Magyar Suzuki Zrt. a hazai sportéletet támogatja. Az új Swiftek és Kizashik feladata, hogy segítsék a felkészülést, megkönnyítsék, kényelmesebbé tegyék a sportolók és edzőik életét a londoni olimpiai játékokig hátra lévő 10 hónapban.
Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság gyémánt fokozatú támogatója, a Magyar Suzuki Zrt. évek óta a magyar sport, a magyar olimpiai csapat érdekeit szolgálja. Nagyon köszönjük, hogy támogatásukkal hozzájárulnak ahhoz a megfeszített munkához, amely a magyar sportéletben folyik, és biztosítják a nyugodt körülményeket a londoni felkészüléshez. Bízom benne, hogy a »mi autónkkal« a jövőben is szoros lesz az együttműködésünk!” – szólt Borkai Zsolt, a MOB elnökének üzenete.
Hisashi Takeuchi, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója elmondta: „Reméljük, a magyar sportolók fényesebbnél fényesebb érmeket szereznek az olimpián. Szeretnénk, ha a sportolók és edzőik sikereihez szerény mértékben mi is hozzájárulhatnánk.
A MOB-nak átadott járművek egyike különleges: a húszéves esztergomi gyárban júliusban legyártott kétmilliomodik kocsit Douchev-Janics Natasa vehette át Szegeden azon napon, amikor kislánya születése után egy hónappal újra edzeni kezdett. A sportoló, aki több éve Suzukival jár, miután életet adott kislányának, Milanának, folytatja az olimpiai felkészülés. A „lángoló gyöngyházvörös” harmadik generációs Swiftet Janics „munkába járásra” használja majd lakhelye és a maty-éri vízisport-centrum között.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?