Járműszerelvényeket ellenőriztek, 10 sofőrből 8 bírságot kapott

A Pest megyei rendőrök közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak az M0-ás autóúton.

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Összefogott ellenőrzést tartott a pest megyei rendőrség, méghozzá az M0-áson autózó kétes műszaki állapotú és megoldású járműszerelvényeket intették le.


A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2019. augusztus 26-án 9 órától 15 óráig fokozott ellenőrzést hajtottak végre az M0 autóúton, Alsónémedi térségében a 0-ás és a 30+800-as kilométerszelvény között. A 6 órás ellenőrzés fő célja ezúttal a külföldi autószállító járműszerelvények vizsgálata volt, tengelysúlyméréssel egybekötve. Az akció kiterjedt továbbá a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére, valamint az ittas vagy bódult állapotú járművezetők kiszűrésére is.
Hirdetés
Az akcióban a rendőrök nyolc autószállító járműszerelvényt és két tehergépkocsit ellenőriztek, amelynek során nyolc járművezetővel szemben szabtak ki bírságot túlsúlyos járművel való közlekedés és egyéb szabályszegés miatt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?