Játssz az étellel, avagy ez az igazi gyors kaja

Meghajthatod ezt a Mini tortát, mielőtt nekilátnál

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ettél már olyat, ami mozgott? Gusztustalan, valóban, ezt viszont addig kergetnéd, amíg el nem kapod, vagy le nem merül, plusz nem gáz, ha falnak mész vele.

Mindenre van már ember, ez nem túlzás, egy brit kézműves cukrászda például olyan tortát készít neked, amilyenre csak vágysz. Kéne egy elegáns esküvői torta, vagy egy hatalmas hal, esetleg teknős formájú sütemény? Hívd a Peboryont[/url], bármit elkészítenek neked, de komolyan, portfóliójukban még egy tortát lebegtető Yoda tortát is találunk, de érdemes jól átnézni. Amiről viszont itt most szó van, ahhoz foghatót még senki nem készített: egy működő autó formájú torta.
Hirdetés
Nem tudni pontosan, milyen alkalomra készült, viszont vezethető, távirányítható. A Mini Cooper John Cooper Works tortát ugyanis egy speciális állványra építették fel és festették ki mesterien, majd egy szabvány távirányítós autó platformra helyezték. Súlya vélhetően elég komoly, mégis fel tudja gyorsítani kellően így is a süteményt. A játék viszont nem fog sokáig tartani, elég egy nagyobb ütközés, és már falatozhatunk is a darabokból. Igaz, így legalább nem kell fájó szívvel beledöfni a kést.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?