Jön a Mercedes-Benz X6-osa

A Mercedes megcsinálja a BMW X6-os ellenfelét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercedes-Benz a Pekingi Autószalonon állítja ki legújabb tanulmányát, ami a BMW X6 receptje szerinti lejtős tetővonalú nagy crossover.


A világ rendje borult volna fel, ha a Mercedes-Benz idén nem mutatna be valami érdekességet Pekingben. Ez azonban nem következik be, a Mercedes már most közzétett egy fotót az először Kínában látható legújabb tanulmányáról. MLC lesz a neve, az M-osztály adja a műszaki alapját, és hamarosan sorozatgyártásba fog kerülni.
Hirdetés
Stílus tekintetében a BMW X5-ből származtatott X6 receptjét vették át. A BMW az X6-ost már 2008-óta árulja, lassan jön már a második generáció és a Mercedes még mindig nem hozta ki csillagos ellenfelét. A MLC az M-nél sportosabb kialkítású, lejtős tetővonalú crossover lesz. Várhatóan az M-mel együtt Tuscaloosában, Alabama államban fog készülni az USA-ban. Hajtásláncait is az M-től kapja, V6-os és V8-as benzines és dízel motorokkal várható. Hogy a showautó elejébe milyen hajtóművet építenek, még nem tudni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?