Kategóriájának legnagyobb csomagterével jöhet a Suzuki S-Cross

Genfben végleges formában is bemutatkozik a Suzuki S-Cross

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Suzuki Genf előtt biztossá tette, hogy a szalonon bemutatják a végleges S-Crosst.Egyelőre még nem tudni, mi lesz a végleges elnevezése a Suzuki tanulmányként eddig S-Crossként fémjelzett kompakt crossoverének, de a most kiadott sötétített fotó alapján úgy tűnik, külseje nem sokat változott a koncepció legutóbbi, tavaly őszi párizsi bemutatója óta. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Suzuki Esztergomot jelölte ki az újdonság gyártási helyszínéül, és most már arra is fény derült, hogy az alapmodellt elsőkerék-hajtással kínálják, de opcióként összkerék-hajtás is rendelhető lesz az autóhoz. Az - egyelőre nevezzük így - S-Cross hossza 4310 mm, szélessége 1840 mm, magassága 1600 mm, amivel 20 mm-rel rövidebb, 60 mm-rel szélesebb és 15 mm-rel alacsonyabb, mint a Nissan Qashqai, pakolhatóságával kapcsolatban pedig azt ígérik a japánok, hogy ennek a modellnek lesz az egyik legnagyobb csomagtere a kategóriában.
Hirdetés
Hajtását illetően a Suzukitól megszokott saját fejlesztésű benzinmotorok, valamint a Fiattól érkező dízelek várhatók, azt egyelőre nem tudni, hogy például az SX4-hez hasonlóan lesz-e olasz testvérmodellje az új crossovernek. További részletesebb információk pár hét múlva, a sorozatgyártású modell genfi leleplezését követően várhatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 07:35
    Permalink

    Egy crossover ami nem nőtt túl nagyra, pofás de nincs túlcicomázva és családi autónak is megjárja, mint a Qashqai I. Sikeres lehet ha az árát jól pozicionálják. Nálunk gyártják ezért még egy plusz pont. Hajrá Suzuki 🙂

Vélemény, hozzászólás?