Kémek a Toyotánál? Idő előtti képeken az FT-86 sportkocsi

Kiszivárgott a Toyota FT-86 katalógusa

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ahogy nemrég a Prius C-vel is megesett, most a Toyota FT-86 sportkocsi japán katalógusából beszkennelt képek láttak napvilágot.

Úgy tűnik, a Toyota nem elég óvatos azzal kapcsolatban, hogy kinek a kezébe adja a friss modellek katalógusait, mert az FT-86 sportkocsival most pont ugyanaz történt, mint néhány hete a Prius C-vel.
Ismételten napvilágot látott egy fotósorozat, melyet egy látszólag hivatalosnak tűnő katalógus lapjairól szkenneltek be. A képeken látható FT-86 a TRD kiegészítőkkel feldobott japán "Modellista" változat, az alapmodelltől eltérő első spoilerrel, szélesebb kötényekkel, egyedi felnikkel és diffúzorral tagolt hátsó lökhárítóval.
Hirdetés

Ha a képek valódiak, akkor az is megfigyelhető, hogy a Toyota ismét változtatott az autó külsején, mivel a Frankfurtban bemutatott tanulmányhoz képest mások az első és hátsó lámpák, nem látható az első LED-sor, és a hátsó lökhárító is módosult.
Az autó belteréről is képet kaphatunk, a Modellista sportos utasterében vörös betétek, kárpitozás és varrások dominálnak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?