Kémfotókon a Volkswagen villany-kisbusza!

Hiába az álca, egyre több részlet látszik az ID.Buzz kisbuszon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Svédország behavazott tájain nyúzzák az ID.Buzz prototípust, valószínűleg hamarosan már álca nélkül is láthatjuk.

Négy évvel ezelőtt mutatták be az I.D. Buzz Concept tanulmányautót, a retro stílusban megrajzolt villany-kisbuszt. Mivel a forma telitalálatnak tűnt, el is indult a találgatás, vajon sorozatgyártásba küldik-e valaha. Most már biztos, hogy igen, várhatóan jövőre bemutatják Európában. Valószínűleg zárt furgon és személyszállító változat egyaránt készül majd belőle, a svédországi kémfotókon utóbbi látható. Ráadásul ezek az első kémfotók, amiken már láthatóak az utastéri ablakok, így az is kiszúrható, hogy akár 3 üléssorral érkezik majd az autó, hiszen van benne hely bőven (igaz a képeken egyelőre csak két sor látszik. Egyértelmű még az is, hogy oldalt tolóajtókkal szerelik fel, illetve a Volkswagen részéről már megerősítették, hogy 48 és 111 kWh közötti akkumulátor-kapacitással küldik piacra. Az egymotoros változat valószínűleg 201 lóerővel mozgatja majd az autót, de az ID.3-hoz hasonlóan két villanymotoros változatot is fejlesztenek. Hatótávolságát 550 kilométerre tippelik, ám a debütálás pontos dátumáról még nem árultak el semmi hivatalosat.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2021.12.03. at 16:21
    Permalink

    Nézzék meg a hozzászólásokat az angol nyelvű autóbemutató videójában – a tanulmányautóhoz képest ÓRIÁSI csalódás! Unalmas, mint a száraz kenyér…

Vélemény, hozzászólás?