Kémfotón a még inkább űrhajóra hajazó Citroën C4 Picasso

Radikálisan módosított frontrésszel jön a következő C4 Picasso

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Spanyolországban, gyártóhelyén fotóztak le három teljesen álcamentes példányt az osztott első lámpákkal készülő új Citroën C4 Picassóból.


A portugál határhoz közel eső spanyolországi Vigóban kapták kémlencsevégre a képeken látható 3 vadonatúj Citroën C4 Picassót: tekintve, hogy itt található a PSA Peugeot Citroën egyik jelentős, évente több mint félmillió autót, köztük C4 Picassókat is előállító üzeme, tulajdonképpen nem meglepő, hogy a városka utcáin készültek az első képek a Genfben bemutatkozó újdonságról. Az már sokkal érdekesebb, hogy milyen radikális módosításokat hajtott végre a C4 Picasso arcán a Citroën: a fényszórót a lökhárítóba költöztették, a nappali világítást adó LED-sort pedig attól külön, kicsit feljebb, a Citroën bajusz végződésihez illesztették.
Hirdetés
Elsőre elég meghökkentő látvány, de erre a típusra korábban is jellemzőek voltak az extravagáns megoldások, úgyhogy a korábbi hívek közül biztosan nem fog senkit sem elriasztani az újdonság. Bár a mostani fotókon csak a C4 Picasso látható, úgy hírlik, hogy hétszemélyes változata, a Grand Picasso is hasonlóan frissül: már csak pár hét van hátra a genfi leleplezésig.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?