Kéne egy új Top Gear arc, Evans lelép

Chris Evans saját maga twittelte, hogy otthagyja a Top Geart

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az új Top Gear vezérarca saját maga jelentette be, hogy kilép a műsorból. A frissen összeszedett csapat egy szezont élt meg, és Evans helyére csak jobb jöhet. De ki legyen az?

Egy hete ment a feszkó, legalábbis a sajtó felé, hogy sem a nézők, sem a munkatársak nem bírják Chris Evanst, pedig ő az új Top Gear fő arca. Valóban nem volt valami jó választás, a minap épp próbáltam végignézni egy részt, de közben inkább elindítottam egy régit. Valahogy azt nem fájt végignézni, hiába láttam már ezerszer. Most próbálják pótolni a helyét, ami nem lesz egyszerű, mindenki azt szeretné, ha a korábbi hármas visszatérne, de azt, már ha akarná, sem tudná helyrehozni a BBC. Szerződésük van az Amazonnal, sőt, a forgatásokat is elkezdték, szóval valami újat kell kitalálniuk.
Hirdetés
Bár nem is kéne túl messzire menni, egészen kézenfekvő megoldás lenne például Chris Harrist beállítani középpontba. Autós körökben elég ismert, jó videókat csinál, hiteles arc, ráadásul jelenleg is a stáb tagja. Ugyanakkor felmerült Tiff Needell neve is, neki sokkal több köze van a műsorhoz, mint bárki másnak a jelenlegi bandából. Ott volt az alapításnál, még a legendás trió előtt, egész jó a humora, lendületes fazon, és mivel a Fifth Gear megszűnt, lehet, hogy sikerülne visszacsábítani. Felmerült több név is, Matt LeBlanc is jó arc, de sajnos nem túl hiteles egy autós műsorban. Ahogy szerintünk, a nézők szerint is Chris Harris lenne a legalkalmasabb. Kíváncsian várjuk a végét, annyi biztos, hogy ennél csak jobb lehet a folytatás.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?