Készül a kombi Model S, de nem a Teslánál

Tesla-híradó: Egy kisebb sorozatban készül a Model S Shooting Brake

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Van már kabrió és halottaskocsi is, a kombi viszont még hiányzik. Erre sem Elon Musk bólintott rá, egy holland műhelyben épül, és elég jól fog kinézni.


Létezik már kabrió is a Tesla Model S-ből, ám nem Elon Musk agya borult el, ő ennél céltudatosabb és kimértebb, egy kaliforniai cég készíti kérésre. Valahogy így van ez a kombi Model S-sel is, csak ezt egy holland vállalat ígérte most be. A RemetzCar korábban már készített átalakítást a Model S alapjaira, méghozzá egy halottaskocsit, most viszont egy hagyományosabb, igaz, sportos vonalvezetésű kombit, tehát shooting brake-et építenek.
Hirdetés

A RemetzCar Teslájáról már láthattunk néhány részletet, ám sokat még nem árultak el róla. Azt viszont már láthatjuk, hogy egy autó készül, a hátsó ajtóktól hátrafelé alakítják csak át az elektromos szedán karosszériáját. A rajzok alapján jól fog állni a Model S-nek a puttonyos far, ám az óvatos bevezetés miatt egyelőre csak 20 darabot készülnek építeni. Vélhetően készül egy, hogy megmutassák, valóban képesek megépíteni, ám azután csak akkor kezdik el a többi autót, ha mindegyikre érkezett már foglaló. A bemutatódarab jövő márciusra készülhet el, de nem csak a kombi far lesz újdonság, a rendelhető autókban a teljes utasteret átdolgozzák, minőségi anyagokkal dobják fel, hogy javítsanak a Tesla Model S-en ezen a téren is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?