Kicsiben már lebukott az új Audi A7

Az új Audi A7-et még álcázva sem látták, modellként már lebukott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyelőre még nem fotózta le senki sem az új Audi A7-et, most mégis lebukott az új kupés szedán. Ismét egy modellgyártó a ludas, bár sok váratlan így sem lephet meg senkit.


Néha egészen furcsa módon buknak le új modellek. Hogy valaki a gyárból szivárogtat ki fotókat, azt már egész ügyesen kivédik, ám van, amin még nem tartják rajta a kezüket. Hasonló módon legutoljára a Volvo S90 bukott le, akkor egy kínai modellgyártó fotói kerültek ki idő előtt az internetre a még nem látott autóról. Most is hasonló történt, a holland Auto Week birtokába jutott fotókat egy méretarányos modelleket gyártó cégtől szerezték, akik a még sosem látott új A7-es Audi modelljeit készítik.
Hirdetés

Ez bevett szokás, a méretarányos modellautóknak nagyjából egy időben kell elkészülniük az igazi autóval, hogy a gyártónak legyen mit ajándékozni kiemelt ügyfeleinek. Az új A7 egyébként sok formai újdonságot így sem mutat, tulajdonképpen az A8 csapotthátú kivitelét láthatjuk. A lézerlámpák formája például szinte ugyanaz, de a single frame hűtőmaszkban sincs sok különbség. Ezek szerint az új A7 már egész közel áll a végleges autóhoz, az is lehet, hogy még idén megismerjük.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 14:21
    Permalink

    “Az új A7 egyébként sok formai újdonságot így sem mutat, tulajdonképpen az A8 csapotthátú kivitelét láthatjuk….” A probléma ott kezdődik hogy ez nem az A8 alapjaira épült mivel az teljesen alumínium karosszéria ez meg részben alu karosszéria ” motorháztető és pár elem ” , hanem a még be nem mutatott új A6 alapjaira vagy az új A6 épül az A7 alapjaira tök mindegy de annyi köze van az A8 ashoz hogy a váltók és a motorok zöme és pár fejlesztés ugyan az és ezt is Audinak hívják …

  • 2017.10.27. at 14:21
    Permalink

    Egyébként is kár lett volna titkolózni pont úgy néz ki mint az előd csak van benne pár él itt ott … erősen meglepődnék ha a méretbeli számok pár centi híján ne lennének azonosak a régivel …

Vélemény, hozzászólás?