Kiszivárogtak az új Audi A1 képei

Gyári fotókon látható az új Audi A1

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A hét második felében mutatják be az új Audi A1-et, ám a hivatalos fotók idő előtt nyilvánosságra kerültek.


Az utóbbi hetekben már többször is felbukkantak képek az erősen álcázott új Audi A1 típusról, ám egy belga autós lap az Autotijd most kiszivárogtatta az álca nélküli, hivatalos fotókat az autóról. Az Audi új kisautója az elődjénél sokkal komolyabb arccal néz ránk és jóval szélesebb hűtőrácsot is kapott. Emellett a fényszórók rajzolata is sarkosabb, ami nagy szerepet játszik az agresszívabb tekintet kialakulásában. Az L-alakú hátsó lámpák is jobban illeszkednek az Audi aktuális formanyelvezetébe.
Hirdetés

A fotókon két különböző modell látható. Az egyik a 35 TFSI, a másik pedig a 40 TFSI, de mind a kettő az S-line csomaggal, amely felismerhető a sportosabb lökhárítókról, a méhsejt mintázatú hűtőrácsról a hátsó diffúzorról és a nagyobb keréktárcsákról. A motorválaszték kezdetben valószínűleg az egyliteres, háromhengeres, 116 lóerős és az 1,5 literes, négyhengeres, 150 lóerős, turbófeltöltéses benzinmotorokból áll majd, ám később jön a több mint 250 lóerős S1, a kétliteres turbómotorral és quattro összkerékhajtással. Dízelmotort viszont csak néhány piacon kínálnak majd az új A1-hez.

Az utastérben megjelenik a digitális műszerfal és a haptikus (rezgéssel visszajelzést adó) központi kijelző, amely az új A6, A7, A8 és Q8 típusokban is megtalálható. Feltűnőek még a színes betétek, amelyeknek a segítségével valószínűleg részletesen személyre szabható lesz az új A1. Az autó hivatalos bemutatására valószínűleg az elkövetkező napokban sort kerítenek, akkor már a pontos méretadatokról is be tudunk majd számolni. A közönség először az októberi Párizsi Autószalonon láthatja élőben, a márkakereskedésekben pedig az év végétől tekinthető majd meg.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?