Klasszikusok gyártását folytatja a Zagato

Elkészültek az első új DB4 GT Zagato Aston Martinok

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Folytatja legendás sportautójának gyártását a Zagato, 19 darab új DB4 GT épül az eredeti tervek alapján.

Több hónapos előkészület, tesztelés és a gyártósor átrendezése után az Aston Martin felkészült arra, hogy folytassa a híres sportautó, a DB4 GT Zagato gyártását Continuation utónévvel. Az eredeti tervek alapján készülő klasszikus sportkocsi gyártását már elkezdték Nagy-Britanniában, a buckinghamshire-i Newport Pragnellben. Nemrég még azt kommunikálták, hogy már 10 autó gyártása folyik a 19 példányból, melyek különböző állomásokon járnak. Most három kész autót mutattak különböző konfigurációban, de egyaránt csodálatos külsővel és kidolgozásban.
Hirdetés
A DB4 GT Zagato gyártását és forgalmazását az új Zagato modell, a DBS mellett végzik. Az új brit sportautó legalább annyira impozáns, mint az újra készülő régi modell, de menetdinamikában mindenképp a legélesebb gépek között mozog. Az új DBS Zagato motorterében egy 5,2 literes V12-es motor dolgozik, melynek teljesítménye 725 lóerő és 90 Nm nyomaték. Gyorsulása 0-100-ra csupán 4,3 másodperc, végsebessége pedig szédítő 339 km/h.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?