Közúton csapatott az összkerekes VW Beetle

Tanner Foust a hegyekbe vitte rallycross Bogarát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mára is jusson videó: Tanner Foust 544 lóerős VW Beetle driftje a hegyekben, a legjobb dolog amire eltölthetjük felesleges időnket.


Nem sűrűn láthatunk közel 600 lóerős rallycross autót hegyi közúton csapatni, ám Amerika a lehetőségek országa, és ezt a nemrég alakult Donut Media ki is használja. Legfőképp drifttel kapcsolatos videóik tették híressé őket, legutóbb például Ryan Tuerck Ferrari-motoros GT86-osáról forgattak. Most egy újabb amerikai sztárpilóta, Tanner Foust szerepel több filmjükben is brutális autócsodáival.
Hirdetés
A kaszkadőrsofőr, versenypilóta és az amerikai Top Gear egyik házigazdája drift Passatja után rallycross VW Beetle-jét is megautóztatta. A helyszín nem más, mint az Oregon állambeli Portland kanyargós útjai, az eszköz pedig egy 544 lóerős, a Global Rallycross futamaira épült Bogár, volánjánál a Foust-védjegy sárga kormánnyal. A temérdek GoPro kamerának köszönhetően egyedi jelenetekkel tarkították a kisfilmet, nagy szerencsére muzsika helyett a kipufogó zenél.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?