Külsejéhez méltó motort kap a Hyundai Veloster

Hyundai Veloster: 210 lovas turbóval Amerikából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nemcsak a motor teljesítményét, hanem az egész autót megvadítja a tengerentúli ARK Performance.

Kifejezetten kellemes tapasztalatokat szereztünk, amikor kipróbáltuk a Hyundai új kupéját, a Velostert, de úgy éreztük, a 136 lóerős, 167 Nm nyomatékú 1,6-osnál erősebb motort is elbírna az ötletes ajtóelrendezésű autó.
A tengerentúli ARK Performance tuningmesterei is így gondolhatták, mert a novemberi SEMA kiállításon bemutatják a gép turbós, intercooleres változatát 210 lóerővel és a Velosterből igazi versenyautót varázsoló egyéb kiegészítőkkel. Komoly sportkipufogó rendszert, állítható verseny futóművet, bukóketrecet is kapott az autó, a zöld és szürke színekben játszó, mindenütt szélesített, felhizlalt karosszéria a nagyméretű grafitszürke felnikkel szinte már ott látjuk a túraautó bajnokság rajtrácsán.
Utasterét Alcantarával borították, és talán csak a nagy teljesítményű hifirendszer árulkodik arról, hogy ez az átirat mégsem test-test elleni küzdelemre született, viszont remekül bemutatja, milyen további lehetőségeket rejt magában az önmagában is lendületes vonalú négyajtós kupé.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?