Kupé lesz az új Peugeot 3008?

Álcafestésben villantotta meg a Peugeot a jövő szeptemberben érkező 3008-ast

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Peugeot a közösségi oldalakon szavaztatta meg az álcafestések mintáját, amelyek hamarosan a közutakon is megjelennek.

A 3008 a Peugeot kínálatának egyik legnépszerűbb tagja, amelynek bő egy év múlva megérkezik az új generáció, rajta természetesen az új emblémával. Egyelőre az új külsőből nem sokat mutatott meg a Peugeot, csupán az autó sziluettjét villantotta meg a márka, alaposan betakarva a 3008-ast álcafestéssel.
Hirdetés
Az utasteret viszont nem takargatja tovább a Peugeot, a műszerfalat már korábban megmutatták, azóta pedig már hivatalosan is elismerték, hogy ez a 3008-asban lesz látható Nem kell azonban jövő szeptemberig várni, hogy az utakra guruljon a 3008-as. A most bemutatott álcafestésekkel futja majd a kilométereket július 15. és augusztus 15. között a becsomagolt Peugeot. Aki pedig kiszúrja az álcázott prototípusokat az utakon, jutalmat is kaphat, amennyiben posztol róla a közösségi médiában. Ugyanis a posztolók között kisorsol a márka egy utat, ahol hat szerencsés nyertes részt vehet a következő évi menetpróbán a sajtó munkatársaival együtt. A prototípusok tesztelésének a helyszínét ugyanakkor nem árulták el a franciák, de ki tudja, lehet éppen Magyarorszgágon fog feltűnni a különleges 3008-asok egyike.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?