Leáll az Audi A4/A5 gyártása

Beszállítói késedelem miatt néhány napig nem készül az Audi A4 és A5

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Néhány napig leállítják az Audi A4 és A5 modellek gyártását az ingolstadti üzemben. A probléma megoldásáig több ezer autó legyártásától esnek el.


Szüneteltetni kényszerül az Audi két húzómodelljének gyártását. Az ingolstadti központi gyártósoron készülő A4 és A5 ezen a héten hétfőtől csütörtökig nem készül, persze nem azért, mert túltermelés lenne, sőt. Az egyik beszállítótól késő alkatrészek miatt a munka nem tud haladni, állítólag tűz ütött ki a partner raktárában, ezért amíg nem pótolják a készletet, nem tudnak szállítani sem az Audinak.
Hirdetés
Naponta 1400 A4 és A5 gördül ki az ingolstadti gyár kapuján, ez a négy napra tekintve tehát 5600 autót jelent, ami nem készül el. Emellett a 43 000 ezer gyártósori dolgozóból 8500-at érint a leállás. Az érintett két modell Neckarsulmban is készül, ahol az A6, A7, A8 és az R8 sportkocsi is, az ottani termelést nem érinti a beszállítói probléma, raktárkészletük még kitart egy darabig.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?