Lebukott egy új McLaren

Vadonatúj dizájnt villantott egy álcázatlan McLaren

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ekkora szerencse ritkán ér egy kémfotóst, hogy álcázatlanul kaphasson le egy még nem létező kocsit. Egyikük most egy McLarennel futott össze, ami jó eséllyel már a következő generációs P14 lehet.

Olyan szinten kapkodják a pénzesek a McLareneket, hogy a legutóbb bemutatott modellt már túlzottan nem is akarta a gyártó bemutatni, mivel még a leleplezés előtt elfogyott az összes tervezett darab az MSO HS-ből. Ebben a tekintetben látszik, hogy hasítanak az eladásaik és már készülnek is az új modellpalettával, aminek első darabját már valakinek volt is szerencséje lekapni.
Hirdetés
Pontosan nem tudni, mit is látunk a képeken, de nagy valószínűséggel a 650S következő generációjának P14 névre keresztelt prototípusát. A formaterv itt most kimondottan fontos, ugyanis egy tenyérnyi álcázás sincs rajta, így nagyjából teljes fényében látjuk a vadonatúj dizájnirányzatot, aminek főbb jellemzői a szűkebbre vett fényszórók és a vadan hullámzó vonalak. Nagy technikai újításra nem kell számítanunk, valószínűleg a már megszokott 3,8 literes V8-ast fogják használni, néhány pletyka szerint 700 lóerő lesz a teljesítménye, úgyhogy a neve is 7-essel fog kezdődni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?