LED-es kémvideón az új Porsche Panamera

Esti teszt közben látták a faceliftes Panamerát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén talán Frankfurtban fog bemutatkozni a félidős fecelifttel fésült Panamera, a Porsche négyajtós luxuskupéjának prototípusa LED-eket villantott a sötétben.

Már tavaly áprilisban is láttunk pár fotót és egy videót a félidős modellfrissítésére váró Porsche Panameráról, most pedig újabb kisfilmen villog a vélhetően az őszi Frankfurti Autószalon bemutatkozó faceliftes luxusautó prototípusa. A Porschének és ezáltal a VW-konszernnek is nem kis hasznot hajtó négyajtós kupé kinézetét nagyon nem módosítják - nincs is miért, szépen fogy.
A Panamera-család 2016-ban fog bővülni a Pajunnal, addig hát a ráncfelvarrt tepsivel kell beérnie a vevőkörnek, amennyiben nem kifejezetten sportkocsira vágyódna. A (sokadik) trófeáját a YouTube-on megosztó DrGumoLunatic arról számolt be, hogy Stuttgartban futott össze (megint) a Panamerával, és a sötétség ezúttal láttat, méghozzá LED-es hátsó lámpát... A motorauthority.com újságírója szerint az sem kizárt, hogy az első fényszórók full LED-esek lehetnek, ahogy azt a divat megköveteli.
Hirdetés
A szokásos apróságokon kívül (lökhárító, hűtőmaszk, géptető, színek, felnik, stb.) érdekesebb lehet a rég pletykált konnektoros hibrid verzió bevetése, de még semmi konkrét infó nincs ezzel kapcsolatban. A videón több mint valószínű, hogy az 500+ lovas Turbo poroszkál - a hangja (0:19-től) így sem egyszerű.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?