Lesz-e RS változat az új Skoda Superbből?

Íme egy látványterv a Skoda Superb RS-ről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alig jelentek meg a hivatalos képek és rántották le hivatalosan a leplet az újdonsült Skoda Superbről, X-Tomi máris elkészítette az RS változatot.


A Skoda kapcsán az RS rövidítés bizonyára mindenkinek ismerős. A Fabia és Octavia modelleknél a sportváltozat már évek óta elérhető, a Superbből viszont ezidáig nem született "Rally Sport" változat. A héten bemutatott új modell RS-kiadásáról X-Tomi már el is készített egy látványtervet, elképzelése szerint akár ilyen is lehetne a Superb RS. Jelenlegi állás szerint azonban nem valószínű, hogy elkészül a csehek nagyautójának sportváltozata.
Hirdetés
Az új Superb ugyanis már alapból is elérhető egy 280 lóerős 2.0 TSI motorral, amely túlmutat az Octavia RS teljesítményén és menetdinamikáján. Lényegében ez a modell már megfelel egy RS Superbnek, mindössze a logó hiányzik a hűtőmaszkról és az RS kivitel további ismertetőjelei, mint például a felnik, piros féknyergek, RS sportülések vagy a dupla króm kipufogóvég.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?