Lesz nagy kabrió, nagy kupé és talán kicsi kupé Bentley is

A Bentley vezére interjúiban új modellekről beszélt, kupék és kabriók jöhetnek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újra lehet Azure kabrió, Brooklands kupé, és egy teljesen új sorozatot is bemutathat a Bentley, a korábban hírbe hozott kis kupét.


Wolfgang Durheimer, a Bentley vezérigazgatója az Auto Express számára nyilatkozta, hogy lenne lehetőség nagyobb szériájuk, a Mulsanne alapján egy kabrió elkészítésére. A nyitott Continental GTC-nél eggyel nagyobb és exkluzívabb modell a Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé ellenfele lehetne. Volt ilyen korábban a kínálatban, Azure néven két generációnyi kabriót gyártottak, kupé változata meg Brooklands néven készült. Az alapjukat adó Arnage széria nyugdíjazásával kikerültek a kínálatból.
Hirdetés
A Bentley az elmúlt pár évben a GTC-vel célozta meg a a kétajtósokra vágyó vevőket, de a vezetők most elérkezettnek látják a kínálat felfelé bővítését. A Bentley hamarosan kihozza crossoverét is, és az sem kizárt, hogy a Continental kínálata is tovább bővül. Durheimer a Top Gear számára adott másik interjújában a kínálat lefelé bővítésére utalt. A Continetal GTC-nél kisebb kupé persze csak Bentley-mércével lenne olcsó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?