Lezúzta Űrdongót a rendőrautó a Transformers 3 forgatáson

Baleset a Transformers 3 forgatásán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Segélyhívásra ment, ezért rövidítette le útját az egyébként lezárt forgatási területen keresztül a rendőr, aki összetörte Űrdongót.

Nehéz lesz kimatekolni majd, ki a felelős a videón látható balesetért. A helyszín az Egyesült Államok fővárosa, Washington, ahol egy utcát lezártak, hogy rögzítsék a Transformers 3 című mozifilm egy jelentét. Egyszerű, pár másodperces vágókép lett volna, ahol egyesül az autobotok (a jó robotok) két csoportja. Az egyenesen haladókhoz egy mellékutcából kikanyarodva csatlakoznak a többiek, a parkoló autók miatt utóbbiak csak a rendező utasítására tudtak hallgatni, nem látták be a kereszteződést – pontosan ezért zárták le a közforgalom elől a helyszínt. Azonban egy rendőr egy segélyhívásra válaszolva a lezárt területen keresztül akart áthaladni, amire a mellékutcából kikanyarodó sofőr nem számíthatott – az nem tudta, hogy a megkülönböztető jelzést használó jármű az ő utcájukon halad, nem pedig a szomszédos, a videón is látható módon „szabad” úton. A rendőrt kivizsgálásra kórházba vitték, Űrdongót pedig lecserélték egy másikra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?