Luxus Mercedes apartmanok Londonban

Novemberben nyitnak a Mercedes apartmanjai

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercedes és a Frasers Hospitality csoport összefogott, hogy elkészítsek luxus bérlakás láncukat Londonban.


Mivel London sűrűn lakott, és 8 millió lakossal bír, hatalmas a kereslet az ilyen bérlakásokra. A Mercedes-Benz Living @ Fraser-nek nevezett lánc első 6 apartmanját novemberben nyitják meg, és egyenként körülbelül 100 négyzetméteresek lesznek. Aminek kevés hely jut, azt stílusosan oldják meg, mivel a Mercedes dizájnerei választották az apartmanok bútorait, kiegészítőit, lámpáit és színeit. Ezenfelül, felszerelték őket S alakú Swarovski kristálycsillárral, Burmester hangrendszerrel és egy szobrászati, úgy nevezett Black Magic Wall-lal, ami az autók jövőbeli vonalaira emlékeztet.
Hirdetés
A Mercedes vezető formatervezője, Gorden Wagener elmondta: „Minden felszerelés a Mercedes dizájnt hivatott bemutatni. A koncepció egyesíti az áramvonalakat a szobrászati bútorokkal, és észrevétlenül teszi egy szerves egésszé. Az innovatív média és szórakoztató elektronikák dupla élményt nyújtanak.” Hozzátette: „A Mercedes-Benz dizájnerei szerették volna egy Mercedes modell hangulatát és tágasságát reprodukálni a luxus apartmanokban. A céljuk az volt, hogy átadjanak egy kicsit a Mercedes-Benz világából a lakóknak.”
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?