Már látható az új Bentley SUV

Kínai modellautóként bukott le a Bentley Bentayga

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Úgy néz ki, hogy ez már a Bentley első crossoverének végleges változata. A vele egy időben megjelenő kicsinyített modellek már láthatók.


A legutóbb jó minőségű kémfotókon látott Bentley Bentayga hivatalos bemutatója csak az ősszel, Frankfurtban lesz, de már egy, a gyár által nem kívánt lépéssel megint közelebb jutottunk a megismeréséhez. A műanyagból készült, 1:18-as méretarányú modellautó változatáról került fel több, elég rossz felbontású fénykép is az internetre. Az autós blogok kínai forrásból jutottak hozzá a feltehetőleg mobiltelefonos képekhez. A modellautó nem játék, ez itt valószínűleg a gyár hivatalos változata, amit a szalonokban és egyéb nívós helyeken is lehet majd látni, esetleg megvásárolni.
Hirdetés


Maga a Bentayga a képek szerint megnyugtatóan bentley-s formát kapott, sikerült elfelejteni az egykori tanulmány furcsán kretén megoldásait. Megvan a klasszikus hátsó lámpa és a két kerek első, sok a króm, és a méretarányos modellen hatalmasak a kerekek is. Csúcsmotorja a VW csoport legújabb 6,0 literes W12-ese, 608 lóerővel és 900 Nm nyomatékkal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?