Már mutogatja a Ferrari az FF faceliftjét

Frissítést kap a Ferrari FF

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megjelent az első teaser fotó a frissített Ferrari FF-ről. A hivatalos bemutató jövő hónapban lesz.


A jövő hónapban megrendezésre kerülő Concorso d'Eleganza Villa d'Este rendezvényen mutatják be ráncfelvarrott FF modelljüket az olaszok. A modellfrissítés során áttervezték az első lökhárítót, a hűtőmaszkot és a lámpatesteket is. A teaser kép alapján úgy tűnik, hogy a hátsó lámpák és a légbeömlők is megújulnak. A pletykák szerint szénszálas tetőt és aktív aerodinamikai elemeket is kap az FF.
Hirdetés

A beltér csak minimálisan módosul, új színű kárpitokkal és egy módosított infotainment rendszerrel frissül az FF. A meghajtásról 6,3 literes V12-es gondoskodik, amely 650 lóerőt és 680 Nm forgatónyomatékot mozgósít. A motor továbbfejlesztett változata akár a 690 lóerőt is elérheti, amelyhez egy új, nyolcfokozatú váltó és összkerékhajtás is társul.
Pletykaszinten terjed továbbá olyan információ is, ami egy belépő szintű FF-et feltételez. Ha ez megvalósul, akkor a 488 GTB-ből származó 660 lóerős blokk kerülhet a motorterébe.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?