Már nézhető az F1 dokusorozatának új évadja

Folytatódik a Verseny a túlélésért

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A sikeres első évad után nem volt kérdéses a második érkezése. Az F1 kulisszái mögött leskelődő sorozat talán még látványosabb is, mint maguk a versenyek.

Tavaly március 8-án indult a Netflixen, a 2018-as Formula-1 bajnokságot mélyebben bemutató sorozat a Drive to survive, magyarán a Verseny a túlélésért. A 10 részes minisorozatot óriási sikert aratott, annak ellenére is, hogy a Mercedes és a Ferrari nem engedett mélyebb betekintést a garázsába.
Hirdetés
Idén ez is megváltozott, most már a maranellóiak és a csillagosok is felvállalták magukat, így a következő 10 epizódban sokkal többet tudhatunk meg róluk. A magyar nézők számára külön öröm, hogy szinkronizálták a sorozat részeit, így aki nem az eredeti hangon és felirattal szeretné nézni, többek között Szujó Zoltán és Wéber Gábor hangjával élvezheti a sorozatot. Természetesen a Netflixen megszokott módon nem kell várni az epizódokra, már fent van mind a 10 rész. Az alábbi videóban megnézheted az előzetest.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?