Marad az olcsóbb villanyautó-töltés a MOL-nál

Novemberig biztosan kedvezményesek a MOL Plugee töltők

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Folyamatosan nő a MOL Plugee töltők száma az országban, ráadásul továbbra is kedvezményesen táplálhatjuk velük a villanyautókat.

A villanyautó tulajdonosok körében végzett korábbi reprezentatív online felméréséből a MOL kiderítette, hogy az e-autó tulajdonosok többsége a fogyasztás (kWh) alapú fizetési megoldást kedveli jobban, de sokan választanák a kombinált kWh és percalapú fizetési megoldást is. Ezekre a felhasználói igényekre reagálva született meg a MOL Plugee alkalmazás, amellyel a felvett energia mennyiségétől (Ft/kWh), a töltőtípustól (AC/DC), valamint kisebb részben a töltés időtartamától (Ft/perc) függően alakulnak a díjak. Augusztus végéig kedvezményesen lehetett tölteni a teljesen, vagy részben elektromos hajtású autókat a MOL Plugee töltőknél, ám bejelentették, hogy ezt a kedvezményes időszakot meghosszabbítják. Az applikáción vagy a weben keresztül regisztrált felhasználók 2020. november 1-ig egységesen 99 Ft/kWh-ért tölthetik autójukat. Az elmúlt két hónapban a felhasználók megkedvelték az appot, számos visszajelzést kaptunk. Ezért meghosszabbítjuk a kedvezményes időszakot, mert szeretnénk bátorítani a szolgáltatás használatát, amely jó alapot szolgáltat a további fejlesztésekhez is. A Plugee applikációt a felsorolt országok mindegyikében folyamatosan vezeti be a MOL, így az e-autósok egyetlen alkalmazással fogják tudni végigutazni egész Közép-Kelet Európát.” – mondta Tóth-Fekete Róbert, a MOL-csoport Alternative Fuels területének vezetője.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?