Másfélszer akkora emelést kap a benzin, mint a gázolaj

Bár most szerdán a benzin drágul jelentősebben, a gázolaj marad a drágább

Folytatódik az üzemanyagárak emelése, szerdán a benzin és a gázolaj is érezhető korrekciót kap, már szinte csak 400 forint feletti literárakkal találkozhatunk majd.

Nincs megállás, tovább drágulnak az üzemanyagok. Míg két módosítás által az előző héten 6 forinttal emelkedett a gázolaj ára, 3-mal a benziné, most a 95-ös kapja a nagyobb pluszt. A Holtankoljak.hu információi szerint már a szerdai emeléssel is 6 forinttal drágul a benzin, ugyanakkor 4 forinttal kerül feljebb a gázolaj ára.
Hirdetés
A szerdai korrekció után a korábbi változásokat követve 405 forintos átlagár adódik a 95-ösnél, a Holtankoljak.hu szerint ugyanakkor már 410 forint lesz az átlagár, míg a gázolajnál 424-425 forintos literárakra lehet számítani. Az egyes töltőállomások között továbbra is marad a jelentős, akár literenkénti 40-50 forintos árszórás, ami miatt a tankolás ideje helyett továbbra is annak helyére ajánlottabb figyelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?