Még a Loganből is készült bakancsos kivitel

Itt a szegény ember Volvo S60 Cross Coutry-ja, és a Vesta Cross ellenfele

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem is gondoltuk volna, hogy a Loganből is készülhet körbe műanyagozott kivitel, de megérkezett, és egyenesen a Vesta Cross ellenfele is lehet.


A szemük nem csal az még ott az anyavállalat, a Renault emblémája ennek a Logannek az orrán, ugyanis rajtunk kívül csak egész kevés országban forgalmazzák Daciaként, több országban kap Renault emblémát. Ugyanakkor a Logan pontosan az, amit mi is ismerünk itthon és nem kizárt, hogy az új Logan Stepway is eljut Magyarországra. Első körben azonban az orosz piacon mutatkozik be a bakancsos lépcsőshátú Dacia.
Hirdetés

Hasonlóan a Sandero, Dokker, Lodgy és Logan MCV Stepway kiviteléhez, a szedán is megkapja a körbe műanyagozást, a nyersen hagyott elemekhez pedig robusztusabb lökhárítók is tartoznak. A Stepway modellek jellemzően a legtöbb elérhető extrát tartalmazzák, ám összkerékhajtás egyáltalán nincs. Motorválasztéka Oroszországban egészen más, mint nálunk, ám az 1.5 dCi passzol a Magyarországi piachoz is. Bár méretben valamivel kisebb, egyetlen ellenfele lesz mind az orosz, mind a hazai piacon, ha egyszer megérkezik, ez pedig a Lada Vesta Cross.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?