Még nem biztos a Maybach SUV

Mi lenne az alapja a Maybach SUV-nak?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A közeljövőben aligha rukkol elő SUV-val a Maybach, pedig a Bentley Bentayga megjelenése válaszért kiált. Az is kérdés, min alapulna a SUV.

A G-osztály nem lehetne eléggé kényelmes és exkluzív, így első blikkre a GLS-re kellene épülnie a Maybach SUV típusának, amellyel a Bentley Bentayga ellen szállna harcba. Ez a forgatókönyv is felmerült a Mercedesnél, de akkor is legfeljebb a GLS következő generációja jelenthetné az alapot az óriás Maybachnak. Ráadásul ennél extrémebb elképzelések is szóba kerültek.
Hirdetés
Mire a Maybach SUV megvalósul, addigra komoly számban kerülnek a piacra elektromos típusok, így a minden tekintetben a csúcsot képviselő luxusmárkának e tekintetben is kell tudni tartani a lépést. Ezért elképzelhető, hogy a Maybach SUV az EQ elektromos szabadidő-autóra épül majd. Ez sem valószínűbb a GLS-alapú Maybach piacra kerülésénél, ugyanis jelenleg még nagyon kezdetleges stádiumnál tart a projekt, részletek tehát csak később várhatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?