Még takarékosabb Swift és Kizashi Sport a Suzuki Párizsi újdonságai

Motorleállítóval is rendelhető az új Suzuki Swift

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Párizsban tartják a Suzuki Swift szalon-premierjét, és a lépcsős hátú Kizashi sportváltozatát is megmutatják a nagyközönségnek.

Eddig már megismerhettük az új Suzuki Swift normál változatait, az 1,2 literes benzinmotorral és 1,3 literes dízelmotorral szerelt modelleket. Párizsban is mutatnak újat a japánok, motorleállító rendszerrel csökkentik az egyébként is takarékos 1,2 literes benzines fogyasztását. A hétköznapi változat 5,0 l/100 km-es szabványos átlaga 116 g/km-es CO2 kibocsájtásnak felel meg. A motorleállító rendszerrel szerelt változat átlaga 4,9 l/100 km, CO2 kibocsájtása 113 g/km. Ezen kívül bemutatkozik még az 1,2 literes benzinmotorral szerelt összkerékhajtású Swift is, ennek hazai forgalmazásáról még nincs hír. Németországban a hét légzsákkal és elektronikus menetstabilizálóval rendelkező alapváltozatért 10 990 eurót kérnek, ez napi árfolyamon számolva kicsivel több, mint 3,1 millió forintnak felel meg.
A Swift különleges változatain kívül még a Kizashi modellsorozat is kap egy újdonságot. A csak 2,4 literes benzinmotorral rendelhető lépcsős hátú limuzin Sport változata egyedi légterelőket és 18 colos alufelniket kap.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?