Megint jól viszik a Ladákat hazánkban

Már 100 Lada Vesta elkelt, pedig alig több mint egy hónapja árulják

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alig több mint egy hónapja mutatkozott be hazánkban a Lada Vesta, ha kitart a kezdeti lelkesedés, csak e modellből közel ezer példány fogyhat év végére.


Múlt hónap elején lépett piacra a Lada Vesta, amiből már az első héten elfogyott 20 példány. Az importőr beszámolója szerint azóta is sokan érdeklődnek a legújabb Lada iránt. Nem csoda, hiszen több mint egy éve indult el az oroszországi gyártás, így hatalmas várakozás előzte meg a valóban minden szempontból új modell érkezését. Az érdeklődők jelentős része vásárló is lett, a vevők lelkesedése egyelőre konstansnak tűnik. Az első héten eladott 20 autót az értékesítés ötödik hetére már a századik példány követte. A legtöbb autó Budapesten és Nyugat-Magyarországon talált gazdára, de mint azt megtudtuk az importőrtől, országszerte hatalmas az érdeklődés a Vestára, ami a többi modellt is magával húzza. Az első negyedév után háromszázötven felett jár már az idén értékesített Ladák száma, év végére tehát már akár vastagon több mint 1000 példány közeli értékesítés várható, amiből (ha az értékesítés jelenlegi üteme nem lassul) közel ezer Vesta lehet.
Hirdetés
„Nagyon örülünk, hogy a tavalyi sikerek után, így zártuk az első negyedévet. Az új Vesta érkezése egyértelműen megkoronázta a LADA márka hazai bevezetését. A Vesta valóban a Lada új és vonzó arca, ár/érték arányban pedig kevesen tudnak ilyet a hazai piacon. Arra számítunk, hogy az év végéig megsokszorozzuk a villámgyorsan elért száz darabot.” – tette hozzá Markó Zoltán, a LADA projektigazgatója.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?