Megkerült a lopott Porsche

Előkerül a lopott sportkocsi, a tulaj mégsem örülhet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A rendőrség sokszor mindent megtesz, mégsem találják meg, nagy öröm, ha mégis előkerül egy lopott autó. Most eltelt jó pár év, de meglett a Porsche, bár jobb lett volna, ha mégsem.


Nincs sok esély arra, hogy egy lopott autó elkerüljön, hiszen jó eséllyel órákon belül el is bontják. Ám a ritkaságoknál még akár elő is fordulhat az, hogy előkerül, esetleg feltűnik valakinek, egy Porsche esetén is igaz lehet ez. Most előkerült egy 26 évvel ezelőtt ellopott Porsche 924, bár a gazdája valószínűleg látni sem szeretné.
Hirdetés

Az 1979-es sportkocsit 1991-ben lopták el egy oregoni mozi parkolójából. A rendőrség körözést adott ki az autóra, de sem alkatrészként, sem egyben nem találták a nyomát, a napokban kiderült, miért. A sportkocsi egy nehezen megközelíthető domboldalon a fák között a feje tetején vészelte át az elmúlt 20 évet. A rendőrség átkutatta a roncsot, de sem holttestet, sem emberi sérülésre következtethető nyomot nem találtak. Elképzelhető, hogy a kocsi az évek során lejjebb csúszott és korábban nem állt fejtetőn, ám az is valószínűsíthető, hogy egyszerűen legurították a domboldalon, miután a tolvajok rájöttek, hogy egy európai sportkocsi kicsit feltűnő lehet az államokban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?