Melyik a legjobb luxus SUV terepen?

Nézd meg, mit tudnak terepen a luxus SUV-ok! Mármint az elakadáson kívül

Kilenc méregdrága városi terepjárót fogtak vallatóra egy „SUV csata” elnevezésű YouTube csatornán. Nagyon tanulságos, érdemes végignézni!

Rendszerint a terepjáró képességeket is megemlítik a gyártók, sőt mi több, néha kidomborítják a luxus SUV-ok brosúráiban. De mi a valóság? Tényleg bátran kimerészkedhetünk ezekkel a terepre. Főleg, hogy utcai gumiabroncsokkal szerelik fel őket. Ennek járt utána a SUV Battle csatorna. Kiválogattak 9 modellt, ám azt már a videó elején elmondják, hogy nem teljesen egyenlő a mérkőzés. Ugyanis a modellek más-más motorral vannak felszerelve, tehát más a teljesítményük is. Arról nem is beszélve, hogy még a vezető sem ugyanaz a személy, márpedig ezen is sok múlik. A videóban szerepel az Audi Q7 és Q8, a BMW X6 és X5, a Jeep Grand Cherokee, a Mercedes GLE, a Lexus RX 350, a Range Rover Sport és a Volvo XC90. Nem akarom lelőni a poént, hiszen érdemes végignézni a fél órás videót, de néhány érdekességet azért elárulok. Például a két BMW közül a legtöbben valószínűleg az X5-ben látják a jobb terepjárót, ám mégis az X6 mászott fel könnyebben a dombtetőre. Ugyanakkor az talán nem meglepő, hogy a Lexus RX teljesített a legrosszabban terepen, szóval vele nem érdemes kockáztatni a kalandozást. Az Audi Q8 pedig újfent bizonyította a négykarikás márka quattro rendszerének ügyességét.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?