Meseszép Mercedes G tűzoltóautót találtunk, az ára is szép!

Hiába 36 éves, alig futott és gyönyörű állapotú a tűzoltó Mercedes G-osztály

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Érdekes találatokra lelhetünk az autóhirdetési oldalak böngészése közben, mutatjuk a hosszú hétvége legszebb fogását.

Ezúttal nem a Használtautó.hu felületén, hanem üzemeltetőnk, az Adevinta holland apróhirdetési oldalán, a Marktplaats felületén leltünk arra a tűzoltósági Mercedes G-osztályra, amit 36 évesen, mindössze 86 ezer kilométerrel és teljes felszereltségével értékesítene egy kereskedő. A hosszú karosszériás G 230 E 2,3 literes, 126 lóerős, 190 Nm nyomatékú benzinmotort hord az orrában, természetesen hosszában beépítve és összkerékhajtással, a terepképességeket GT Radial A/T abroncsok és persze zárható differenciálművek is javítják a felezőáttétel mellett. A 230 E végsebessége 145 km/óra lehet, norma szerinti fogyasztása pedig 15,7 l/100 km, de ehhez 96 literes üzemanyagtartályt is kapott, így a hatótávjával nem lehet gond.
Hirdetés
Nem csak a fényhíd és a többi tartozék, hanem a korhű Grundig rádió és az autó katalógusainak sora, valamint a gyári bőrtokos kulcstartó is jár az autóhoz, amit 57 ezer euróért, azaz 23,5 millió forintért kínál a delfti Baaf Automotive kereskedés. A fotók alapján hibátlan állapotban van az alighanem egész életében a tűzoltóság garázsában tartott és csak a bevetésekre kigördített autó, ami kockás üléskárpitjával és kormánykerekével is hűen hozza a nyolcvanas évek német autóinak világát. Ha azt vesszük, hogy ma az ugyan már második generációs, de dizájnjával az eredetileg munkagépnek szánt őshoz formájával és használhatóságával is hasonló G-osztály 51 millió forintról startol, az eladásra kínált darabért nem is kérnek sokat. Ha szeretnél szépet látni, böngészd végig a galériát és írj egy kommentet, szerinted megéri-e az árát?!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?