Milliós kár Schobert Norbi Audiján

Anonim elkövető hagyta kézjegyét Norbi Audiján

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Schobert Norbi Audi A8-asát lakóhelyén, Szentendrén, ismeretlen tettes karistolta össze.

Kevés idegesítőbb dolog van, mint ha az ember, pláne ha az autószerető ember járgányát összekarcolja valaki. Schobert Norbival most mégis ez történt. Ismeretlen tettes hagyott kéz vagy inkább kulcsnyomot autója minden karosszériaelemén. Keseredettségének facebook-oldalán adott hangot, onnan idézzük:
Hirdetés
Valaki összekarcolta az autóm minden elemét, amíg sportoltam reggel. Szentendre, Casino parkoló. Most elmondom a gondolatom: Egyrészt elszomorít a gyávaság és a gonoszság ilyen ötvözete. Egy autó nem tehet semmiről. Másrészt céges bérlemény, tehát nem is az enyém, nem nekem tesz kárt. Harmadrészt 100% casco, vagyis egy fillérembe nem kerül a vadiúj fényezés és legalább eltűnnek a kisebb karcok. Ami tragédia az a gyáva féreg, rákos lélek. Mert amikor valakinek nem tetszik valami, odajöhet hozzám és megbeszélhetjük. Csak az a baj, hogy olyan emberekkel élünk egy országban, ha a másik sikeresebb, akkor a házat is rágyújtaná.
Tudjátok sokan azt gondolták Szentendrén, hogy becsődölt az Update Cafe és akkor nem mondtam semmit. De most elmondom. Jól ment. Teltházas hétvégék, isteni kaja és rendezvényeink voltak kis működési költség mellett. Egy dolgot utáltam. Hetente betörték az ablakot, feljelentettek minden hatóságnál, ráírták a kerítésre, hogy büdös zsidó vagyok és a végén zsaroltak is olyanért, amihez közöm nem volt.
Meguntam, becsuktam, odaveszik a belefektetett pénzem és munkám. A háttérben élek. Több országban vannak cégeink, rengeteg embernek adok munkát, folyamatosan csak növekszünk, minden boltunk sikeres, de nem állok ki a fénybe. Nem tehetem meg. Itthon ez bűn még akkor is, ha nem vagy bűnöző, ha nem állami mutyiból hoztad össze. Akkor is, ha szegénylegényből munkával és szerencsével, hittel érted el. Tudjátok mi az érdekes? Nem fáj. 2 hét múlva szebb lesz mint volt. Utána fel is gyújthatja az illető, előtte azért kiszállok. Más fáj: Az Ország.
Norbi

Noha a legújabb generációs, a fotó alapján fekete színű A8 dukkója az alapáras Brillantfeketének, nem pedig valamelyik gyöngyház- vagy metálfénynek tűnik, az újonnan mintegy 30 millió forintos limuzin esetében biztosak lehetünk abban, hogy a gyári festékvastagság elvesztése milliós amortizációt jelent - amit semmilyen casco sem térít meg.
Fotó, forrás: facebook
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 04:52
  Permalink

  Krisztó!
  Norbitól, a stílusától émelygek, de kijelenthetem, hogy aki a másiknak kárt okozva “mond véleményt”, az egy [b]büdös bunkó[/b], akár megtérül az a kár, akár nem.

 • 2017.10.31. at 04:52
  Permalink

  Mi a faszt nyavajog ez a kis csömpeszájú, főleg úgy, hogy még szívességet is tett neki az aki összekarcolta “új fényezést kap és nem kerül nekem semmibe”???
  Lehet ő magának csinálta, hogy foglalkozzanak vele!!
  TÉNYLEG ZSIDÓ????

 • 2017.10.31. at 04:52
  Permalink

  Lesz majd olyan kaja is jó pénzért persze, ami még az aranyeret is megszünteti.Meg update koraszülés ellen… Az emberi hiszékenység határtalan, aki ezt kihasználja, annak nem kell a kocsiját össze firkálni, nem ő tehet róla. Ha a vak ló fényt eszik, akkor látni fog…. 🙂 A régi öregek 90 év feletti kort is elértek, a mostaniak jó, ha 70-et. És anno nem volt update, se hülyítés. Aki ostoba, hiszékeny, az fizessen, aki meg ebből él, az jól teszi.

 • 2017.10.31. at 04:52
  Permalink

  Helló Cipész!

  Nem vagyok irigy Norbira, csinál amit csinál nem érdekel, mert kihasználja az embereket
  Arra nem jöttek rá hogy rendszeres mozgás nélkül nincs fogyás?
  A náluk lustábbak és butábbak veszik még a mindenféle “alszom és úgy fogyok” kapszulát és társait.

  Ja és az hogy f@sz vagyok én dícséretnek veszem..sokan mondják biztos igaz :))

 • 2017.10.31. at 04:52
  Permalink

  Szerintem az egészben az a legdurvább, hogy sokunk autóját karcolták már végig így, és a kutyát nem érdekelte, be van tudva annak, hogy szemét országban élünk és sokan szarnak a fattyukra amit világra hoztak. De jön Ápdét Nóórbi a bérelt talicskával, amit egyébként kp-ra megvehetne minden nap egy éven át, és hír lesz belőle. Majd sajnálom, ha ő is engem, és lehet irigyezni meg bunkózni. Bár lap esetben és is a kezét törném szilánkosra minden ilyen kis sutyerák karcolónak…

 • 2017.10.31. at 04:52
  Permalink

  Üdv!
  Te Combi mekkora egy f.. vagy. Pont olyan kretén mint a karcoló. Épp rátok vár a Duna vize. Nem kötelező a Norbi kajájából enni. Én sem eszem csak pont nem értem az ilyen hozzáállást. IRIGYSÉG kegyetlenül.

 • 2017.10.31. at 04:52
  Permalink

  Díjazom Norbi őszinteségét, de ha keményen őt vágja pofán az illető, vagy bárki más akkor rohan feljelentést tenni, mert a törvény úgy is az ő oldalán áll.
  Szóval aki összekarcolta a kocsiját szerintem nem gyáva, szemtől szemben is szívesen pofán vágná Norbit, csak hát senki nem vonul szívesen börtönbe.És ez nem gyávaság.
  Ha lehetőség lenne arra hogy egy dokumentumot aláírva a bíróság elfogadja azt a tényt hogy minden törvényes intézkedés tilos az ellen az ember ellen aki erőszakot alkalmaz ellenem, akkor beszélhetnénk arról ki is a bátor.
  Az meg hogy “gyere beszéljük meg mi nem tetszik” mire jó?
  Elküldöm melegebb éghajlatra, ordítozom vele stb…ő meg mosolyog hogy volt egy jó napja…
  De ha büntetlen bunyóra kerülne a sor, sokan nem lennének “nagy legények”..

  Ja, azért a Casconál is van önrész, igaz van akinek ez semmi..

  És még egy kis utóhang..lehet sokan rájöttek arra hogy ez az Update dolog nem varázslat ahogy eddig hitték.
  A fogyáshoz és a kondició tartásához, növeléséhez egy egyszerű embernek csak napi rendszeres mozgásra van szüksége, ehet amit akar.
  Mikor én versenyszerűen sportoltam (napi 4-5 órát) ne tudjátok meg mit, és mennyit ettem, és egy deka felesleg sem volt rajtam.Most meg ha két napig sokat eszek már rám is ugrik 1 kiló…

 • 2017.10.31. at 04:52
  Permalink

  Hát nem mondom furcsa egy szerzet az ember. S mi fő irigy.
  “Ha nekem nincs, neki se legyen” ez a mottója sokuknak.
  Bár nyugdíjas vagyok, de azért úgy tökön rúgnám az ilyen alja népet!!!!!!!!
  :((((((((

Vélemény, hozzászólás?