Mindennapi Lambónkat add meg nekünk!

Jön a Lamborghini Estoque

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Lamborghini elnöke egy hamarosan érkező harmadik Lamborghini modellt helyezett kilátásba, következtethető, hogy a négyajtós Estoque érkezik hamarosan.


A Lamborghini elnöke, Stephan Winkelmann egy mindennapi használatra alkalmas modellt ígér kínálatukba. A Reuters-féle Global Luxury & Fashion Summit-on (azaz a Reuters luxus és divat világtalálkozóján) ugyanis az alábbi nyilatkozatot tette: „A Gallardo és az Aventador mellett egy harmadik modellel szeretnénk bővíteni a Lamborghini modellpalettáját. Olyan modellt kívánunk megalkotni, amely a hét bármely napján használható.”
Noha az még messze nem tisztázott, hogy az elnök pontosan milyen modellről beszélt, ám az a Lamborghini korábbi tervei alapján egyértelmű, hogy csakis négyajtós limuzin vagy szabadidő-autó jöhet szóba. Winkelmann tavalyi nyilatkozata alapján („Komoly választás elé nézünk, ha új modellel kívánjuk bővíteni palettánkat: négyajtós szedán vagy SUV jöhet szóba. Véleményem szerint azonban utóbbi nem alternatíva, hiszen saját konkurenseink között nem létezik ilyen,és valljuk be, igazi luxusautó aligha lehet szabadidő-autó.”) pedig tovább szűkül a kör, minden bizonnyal szedán várható, ami pedig vélhetően nem lesz más, mint a 2008-as Párizsi Autószalonon bemutatott, 5,15 x 1,99 x 1,35 méteres, a Gallardo 5,2 literes, 560 lóerős V10-esével hajtott Estoque.
Az Aventador bevezetésével már érkezett egy új Lambo, fura lenne az Estoque idei megjelenése, ám mivel elkészült formáról és adaptálható technikáról van szó, leleplezése nem kizárható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?