Minimális álcával fotózták az Audi Q8-at

Szinte lepel nélkül mutatja magát az Audi csúcs SUV-ja

Számos számítógépes látványterv, kémfotó jelent már meg az ingolstadtiak újdonságáról, most viszont szinte álca nélkül kapták lencsevégre. Hamarosan jön a hivatalos bemutató is.

A négy karikát még fekete álca fedi, valószínűleg a hűtőrács sem fekete, hanem króm lesz a szériaérett változaton. Méretéhez képest a lámpatestek igen keskenyek, nem kizárt, hogy már lézerfény fog dolgozni a burák alatt (Fotó: Motor1.com)

Az Audi jelenlegi csúcs SUV-ját a Q7 képviseli, amelyből a második generáció nem sikerült olyan robusztusra, mint elődje volt. A Q8 még nagyobb, még sportosabb lesz, köszönhetően a kupésan csapott hátnak, amellyel egyértelműen a BMW X6-tal és a Mercedes-Benz GLE-vel kíván majd versenyezni. A böszme SUV-ot legutóbb már szinte álca nélkül fotózták, amely alapján arra következtethetünk, hogy hamarosan hivatalosan is lerántják a leplet a méretes szabadidő-autóról.

Hirdetés

Egyesek szerint ez már Detroitban megtörténhet, mások azt mondják, hogy a Genfi Autószalonig várni kell vele. Bármelyik is legyen, igen közel van már a Q8 hivatalos debütálása. A hírek szerint a beltér nagyon sok mindenben hasonlítani fog az új A8-asra, motorikusan is nagy átfedés lesz a két modell között. Azok, akiknek a kezdeti csúcsváltozat gyengének ígérkezik, várjanak, mert nem kizárt, hogy RS kivitel is érkezni fog majd belőle.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?