Mit tud a legolcsóbb Audi lengőkarszett? Most kiderül!

55 ezer forintért szabad bármi jót várni? Kipróbáljuk a legolcsóbb Audi A6 lengőkarszettet!

Megvettük, kicsomagoltuk, beszereltettük és ki is próbáltuk a legolcsóbb lengőkarszettet, amit ehhez az Audi A6-hoz kapni lehet. A nevesebb márkák termékeihez képest nagyjából egyharmad áron kínálják: kérdés, hogy egyáltalán a használt szettnél jobb-e?

Elérkezett az idő a Pénztemető Audi A6 lengőkarszettjének cseréjére, ezért - ahogyan azt egy korábbi videóban ígértem - megkerestem és megvettem a legolcsóbbat amit csak találtam hozzá. Egy biztos: a szedett-vetett, ahány lengőkar, annyi márkából álló garnitúránál, amelyet ez az egykor elhanyagolt Audi alatt találtunk, bármi jobb. Alább láthatjátok a videót a szállítással 55 ezer forintos, Hart márkájú lengőkarszett kicsomagolásáról, beszereléséről és első próbaköréről.

A beszerelést számlaképes szerviz végezte, a felső lengőkarok az előírásoknak megfelelő állásban lettek lehúzva, az alsó lengőkarok pedig nyugvó állapotig megemelt futómű mellett.

Így a vonatkozó költségekről is beszámolunk a videóban, amelyekre az átlagos magánvásárlóknak is számítaniuk kell majd, illetve valóban a szett minőségéről tanúskodik majd a lengőkarok strapabírása a jövőben. Te mit tippelsz, meddig bírja majd? Várjuk a választ a kommentmezőben!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?