Modern művészet: üveggömbbe zárták az új 408-ast!

A Louvre-Lens múzeumban állították ki a szokatlanul "tárolt" autót

Az új Peugeot 408 Fastback már művészetnek is számít: a Louvre-Lens múzeumban is kiállítanak egyet. Szokatlan módon egy forgó üveggömbben, amely különleges szögekből is megmutatja az új 408-at.

Az új 408 Fastback karosszériáját semmihez sem hasonlítható, újító, dinamikus és vonzó formatervként mutatták be nemrég a franciák. A párizsi Superbien kreatív stúdió emberei is hasonlóképp vélekedhettek róla, hiszen művészetté varázsolták: a tehetséges művészekből, mérnökökből és technikusokból álló csapat az OPEn ügynökség által elképzelt tervek alapján egy meghökkentő, a gravitáció törvényeivel dacoló koncepciót valósítottak meg belőle. Egy különleges, egyedi installációkra szakosodott szakembergárda építette meg ezt az ékszerdobozt, azaz magát a Gömböt, amely a „Hol van a lent és hol van a fent?” kérdésre ugyanúgy keresi a választ, mint arra, hogy hogyan lehetne akár a feje tetejére állítva vagy oldalra forgatva bemutatni az új Peugeot 408-at.
Hirdetés
A szokatlan üveggömböt a Louvre-Lens múzeumban állították ki, a modell nevével játszva augusztus negyedikén, ami az angolszász írásmód szerint 04.08-ként rövidítendő. Így a sportos és letisztult vonalvezetésű új Peugeot 408 egy egyedi műalkotássá avanzsál, amelyet a későbbiekben valószínűleg más helyszíneken is megcsodálhatnak majd az érdeklődők. „Nagyon beleszerettünk az alkotás hirtelen jött ötletébe, mely szemet gyönyörködtető és tökéletesen kiemeli az újdonság értékeit. Az új Peugeot 408 egyedi stílusát már az első bemutató kapcsán nagyra értékelték a beavatottak. Most a szélesebb közönség is megcsodálhatja, ennek a különleges ékszerdoboznak köszönhetően, a Louvre-Lens csodálatos és modern környezetében” – nyilatkozta Linda Jackson a Peugeot márka nemzetközi igazgatója.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?