Mokka reggelire, 2008 ebédre: itt a Renault Captur!

Első hivatalos képen a Renault Captur crossover

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mosolygós arcok a hangulatkeltő videón, egy orr-rész a fotón: ennyit ad új crossoveréből a Renault a hivatalos bemutató előtt.


A Renault 2011-ben, a Genfi Autószalonon mutatta be a háromajtós, lendületes vonalvezetésű Captur tanulmányt, mely az azóta eltelt két év alatt megérett a sorozatgyártásra. Természetesen a végleges modell már nem igazán hasonlít az egykor merész vonalú prototípusra, inkább formai részletmegoldások szivárogtak át a végleges változatba.
Hirdetés
A mellékelt képen és videón látható először álca nélkül az autó, melynek műszaki paramétereiről január 11-én, azaz pénteken számolnak be részletesebben, világpremierje pedig a márciusi Genfi Autószalonon esedékes. Bár a Renault egyelőre nem adott ki információkat, valószínűsíthető, hogy az Opel Mokka, Nissan Juke, Peugeot 2008 ellenfelének szánt kompakt szabadidő-autó motorválasztéka többé-kevésbé megegyezik majd a Clio palettájával.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?