Mutatjuk az új BMW M2 hazai árát!

A BMW M2 második generációja már Magyarországon is rendelhető

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megosztóra sikerült a BMW M2 második generációjának formaterve. Egyesek túlságosan vonalzóval rajzoltnak tartják, mások meg örvendezve B-csoportos raligépet látnak bele. De mennyibe kerül?

Az új BMW M2 a 2002 turbo és a BMW 1-es M Coupé nyomdokain halad, avagy érkezik a piacra, és az M3, illetve az M4 hajtásláncát örökli, csak épp kompaktabb karosszériába csomagolva, ami mindenképp nagy élményt ígér. Na, jó soros hathengeres, háromliteres benzinmotorja néhány apró részletben eltér azért az M3 és az M4 motorházteteje alatt dolgozó ikerturbós erőforrástól. Épp csak egy kicsit kevesebb lóerő tombol az M2-ben, ami így is 460 lóerős, így 90 lóerővel szárnyalja túl közvetlen elődjét. Ez a motor akár percenkénti 7200-as főtengely-fordulatra is képes, maximális teljesítményét pedig 6250-es fordulaton adja le. 550 Nm forgatónyomatékát pedig 2650 és 5870-as fordulat között. Hangját pedig az elektromosan vezérelt szelepekkel felszerelt, M-specifikus kipufogórendszer vadítja. Na, de mennyi az annyi? Az új BMW M2 Magyarországon 27 750 000 forinttól rendelhető, az első példányokat pedig várhatóan 2023 áprilisától vehetik át az ügyfelek.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?