Művészi alkotás ez a turbós Lamborghini

Szabadon hordja technikáját, és milyen jól teszi!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Valószínűleg észre sem vennénk, mi a trükk ezen a Lamborghinin, ha nem teregetnék ki ország világ elé. Mondjuk, ennek mi csak örülhetünk.


Furcsa módon nem is azért került lencse elé ez a Lamborghini Huracán, amire először tippelnénk. Az egyedi készítésű ADV felnijei miatt pózol, amik rendkívül jól mutatnak, de van itt más, ami elvonja a figyelmet. Ez a Huracán nem hord hátsó lökhárítót, aminek nem egy sajnálatos baleset az oka. Direkt mutogatja pucér hátsóját, aminek őszintén tudunk örülni, hiszen így látszik, hogy nem gyári a technika, és egy szoborszerű V10-es lakik a hátsó felében.
Hirdetés

Ezt a Huracánt turbósították, a TR3 Performance műhelyében pumpálták föl a szívó V10-est. A gyári LP 610-4 602 lóereje helyett nagyjából 850-et teljesít jelenleg, ahhoz, hogy a két turbót hűteni tudják, kitömték az autó orrát vízhűtőkkel és onnan vezették hátra. Az átépítés elég jelentős, ám a gyári karosszériából nem is következtetnék erre, ha nem mutogatnák. A látvány annyira a '70-es évek versenyautóit idézi, hogy nehéz hová tenni ezt a Lamborghinit, annyira jól mutat a kontraszt a pőrén hagyott technika és a finom olasz dizájn között.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?