Nagyobb területen használhatók a GreenGo autói

Budán és Pesten is jelentősen bővült a GreenGo szolgáltatási területe

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Több mint másfélszeresére nőtt a GreenGo közösségi autómegosztó szolgáltatási területe, Budán a II., XI. és XII. kerület egy része, Pesten a VIII., IX., XIII. és XIV. kerület újabb részeire terjed ki a "zöld zóna".


Százalékosan nagyon komoly bővülés, hogy a GreenGo szolgáltatási területe 30-ról 50 négyzetkilométerre nőtt. Budán és Pesten egyaránt bővült az a zöld zóna, ahol az autók felvehetők és bérlés után letehetők. Miként arról már írtunk, az autók nem csak használhatóak ezen kívül is, hanem rendelkeznek is Pest megyei autópályamatricával.
Hirdetés

A GreenGo autói előzetes regisztráció után okostelefonról foglalhatók, nyitásukhoz is az szükséges, az elektromos Volkswagen e-up! modellek töltésével sem kell törődniük a felhasználóknak, azt ugyanúgy a szolgáltató intézi, ahogyan az autók mosatását és javítását is. Míg a GreenGo hazánkban egyelőre csak Budapesten érhető el, jövőre várható a MOL által üzemeltetett közösségi autó, a Limo is, ami már országos lefedettséget ígér, az előzetes információk szerint a GreenGo 65 forintos percdíjánál valamivel magasabb, 66 forintos percdíjjal, ám nem csupán elektromos, hanem zömében belső égésű motoros autókkal, amik viszont szintén Volkswagen up!-ok lesznek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?