Narancs Suprával forog a kilencedik Halálos Iramban

Már forgatják az újabb Halálos Iramban filmet, lesz benne új Supra, méghozzá narancssárga

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Hobbs & Shaw külön sztori miatt egy évvel későbbre tolták a kilencedik Halálos iramban film érkezését, ez abból a szempontból nem rossz, hogy már az új Suprával dolgozhatnak.

Még ha nem is kifejezetten a modellre volt kihegyezve az első Halálos iramban film, akkor is a narancssárga Supra lett a sorozat ikonautója és egy világ ismerte meg a japán sportautót. Paul Walker tragikus halálát követően a film kultusza addig sosem látott méretűre dagadt, így természetesen a készítők és a film többi sztárja sem hagyna fel a folytatással, így érkezik a kilencedik Halálos iramban film. Ezt korábban még 2019-re tervezték, de a Hobbs & Shaw külön sztorit fontosabbnak találták, de ami talán a titkolt indok lehetett, hogy így egy nagyon fontos autót is használhatnak a forgatásokon, méghozzá az új Toyota Suprát.
Hirdetés
Fotók készültek az új film forgatásáról, amiket a _pw40_ nevű instagram oldalra töltöttek fel. A Grúziában készült fotókon az látható, ahogy egy kamionról narancssárga Suprákat rakodnak le éppen, ebben a színben pedig az új modell még csak nem is rendelhető. Ezzel egy erős visszaemlékezést várhatunk a filmben, ami várhatóan a rajongók szemébe könnycseppeket lophat. A fotókat készítő elmondása szerint a forgatáson nem csak az új Suprák, de egy 1970-es fekete Dodge Charger is előkerült, nem nehéz betippelni, utóbbit ki fogja vezetni. A kilencedik Halálos iramban film 2020 április 10-én fog debütálni, addig pedig a gyári külsejű Suprára még az eredetit idéző dekor is felkerülhet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?