Nem csak gyorsulásban aláz a Tesla

Erőharc: Tesla Model X vs. Toyota Land Cruiser

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ezúttal nem a gyorsulási képességeivel büszkélkedik a Tesla, hanem egy kötélhúzási versenyben, amit egy igen neves off-roader, a Toyota Land Cruiser ellen hajt végre. Lássuk, ki az erősebb?


A Toyota Landcruiser nagy név a terepjárók szegmensében. Most a Tesla Model X-szel engedték össze, hogy kiderüljön, melyikük a jobb. Ezúttal nem gyorsulási versenyről van szó, hiszen ott tudjuk, hogy Elon Muskék autói szinte bármilyen belső égésű motorral szerelt autót elvernek. Az is biztos, hogy terepen a Land Cruiser tudna többet, ám ezúttal inkább az összkerékhajtásról és a vonóerőről szól a kihívás. A lenti videóból kiderül, hogy ki nyeri a kötélhúzást. Jó szórakozást!
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.01.08. at 10:10
    Permalink

    “picurka” különbség az erőfölénye a teslának, illetve, hogy szöges gumi van rajta 😀 😀 a toyota gyengébb is, normál téli gumival….egyértelmű, hogy veszít. talán az osotba toyota tulajnak nem volt egyértelmű.

    “Elon Muskék autói szinte bármilyen belső égésű motorral szerelt autót elvernek.”

    ettől függetlenül ez az állítás is ostoba. 0-100-on igen (ha fullra van töltve és nem fog vissza), minden másban rommá verik a belsőégésűek a trolit, 1/4-en, 1/2-ön, pályákon, 200 felett stb. most az, hogy van egy dolog, amiben jobb a tesla, ha nincs lemerülve meg felhevülva, attól még nem vernek el mindent és mindig.

Vélemény, hozzászólás?