New York utcáin is fognak csapatni a villanyautók

A Formula E sorozat egy újabb állomását jelentették be, New York a cél

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már kezdik a jövő évi helyszíneket publikálni a Formula E sorozat szervezői, újabb érdekes „pályát” szereztek, a háttérben Manhattan és a Szabadság szobor virít majd.

Már a jövő évi sorozat versenyhelyszíneit szórják a nép elé a Formula E-nél. Újabb érdekes városban kerül megrendezésre a futam, ez már a harmadik amerikai helyszín a Formula E történetében. New York utcáin, pontosabban Brooklynban rendezik a 2017-es szezon zárófutamait július 29-30-án.
Hirdetés
Látványos helyszínt kerestek, a pályát úgy jelölték ki, hogy a háttérben New York leghíresebb negyede, Manhattan és a Szabadság szobor is látszódjon. A brooklyni kikötőben kijelölt pálya hossza közel 2 kilométer. A 2017-es szezon még idén októberben elkezdődik, Hong Kongé a nyitófutam, később Marokkó, Argentína, Mexikó, Monaco, Franciaország, Németország, Belgium és Kanada is rendez futamot. Egyre érdekesebb a Formula E, olyan gyártók szponzorálnak csapatot az új szezonban mint a Jaguar, a BMW és az Audi.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?