Nincs menőbb esküvői autó egy DTM Mercinél

DTM esküvő Maro Engelékénél. Éljen az ifjú pár!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sokszor láttunk már autós esküvőket, most viszont Maro Engel és a Mercedes-AMG DTM csapat valami teljesen új dimenziót mutatott be.


Most már több okot is tudunk mondani, hogy miért Maro Engel a világ egyik legszerencsésebb embere. Nem elég, hogy legutóbb egy 1990-es Mercedes-Benz 190E Evo II-vel csapathatott Vallelungában, méghozzá Karl Wendlinger egykori F1 pilóta társaságában, most rátett még egy lapáttal. Mivel évek óta a Mercedes hivatalos pilótája, kiérdemelte, hogy esküvői autónak megkapja jelenlegi versenyautóját. Pontosabban abban a Mercedes-AMG C63 DTM demóautóban autóztatta meg újdonsült feleségét, ami korábban hazánkban is rajzolt néhány fánkot a Nagy Futam alatt. Megvan, amikor a ceremónia után beröffentik a 4,0 literes V8-ast a templom előtt? Elképesztő élmény lehetett.
Hirdetés

Persze Maro most sem bírta ki, teljesen kiöltözve is elrúgta az 500 lóerősre saccolt, kihegyezett túraautót, gyönyörű hitvesének pedig ezúton jár is minden tiszteletünk, hogy támogatja párját hóbortjában, és benne van a vadulásban esküvője alatt is. Azért fehér terítőkkel letakarták a kagylóüléseket, hogy ne koszosodjon a ruhájuk. Stílusosan szigszalagokat használtak a rögzítésükre. „Eldobtuk az agyunkat, amikor a csapat felajánlotta nekünk a versenyautót. Azon gondolkoztunk, hogy miként lehetne leginkább kiélvezni ezt a fél órát. Őrült érzés volt elautózni a templomtól, jobbomon a feleségemmel, majd szűk utakon autózni a halászfalukon át egészen a tengerpartig.” Sok boldogságot az ifjú párnak!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?