Olcsóbb üzemanyagot hoz a szerda – mutatjuk az árakat!

A hét közepétől csökken a benzin és a gázolaj ára is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A tegnapi előrejelzéssel összhangban, tényleg elérkezik a várt csökkenés a kutakra. Mindkét üzemanyagot valamivel olcsóbban tankolhatjuk majd.

A Holtankoljak.hu információi szerint szerdától egy liter 95-ös benzin átlagára bruttó 4 forinttal kerül majd kevesebbe, ugyanennyi gázolajért pedig bruttó 5 forinttal kell majd kevesebbet fizetni a jelenleginél. Ezzel mindkét üzemanyag átlagára visszatért a 450 forintos határ alá: a 95-ös benzin literje átlagosan 448 forint, a gázolaj literje pedig átlagosan 442 forint lesz.
Hirdetés
Ráadásul az oldal tegnapi előrejelzése szerint még akár további esésre is lehet számítani, főleg mert jelentősen csökkent az olaj világpiaci ára, illetve Kínában és az USA-ban egyaránt romlanak a járványadatok. Kínában már utazási korlátozásra is szükség volt a járvány újabb hullámának következtében. Az árcsökkenés után is érdemes azonban jól megválasztani a tankolás helyét, hiszen továbbra is igaz, hogy a töltőállomások árai között jelentős eltérés mutatkozhat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?